• slidebg1

Specialistična ortopedska ambulanta ULTRAMEDICA

Lepo pozdravljeni na naši spletni strani.

Aktualno & Obvestila

Članek na temo pubalgije, športne hernije

To je med športniki in njihovimi terapevti znana boleča poškodba mehkega tkiva v predelu dimelj.

Preberi več

Spremembe pri pogoju PCT

PCT pogoj pri spremstvu mladoletne osebe, ali osebe ki ni sposobna skrbeti zase

Preberi več

Za obisk ambulante po novem obvezno izpolnjevanje PCT pogoja

Izpolnjevanje PCT pogoja za obisk naše ambulante

Preberi več

 

KONCESIJSKI PREGLEDI

Naročanje na preglede z napotnico je možno vsak delovnik od 08:00 do 13:00 na številko 01/433-2004 ali 031/334-333

Pri naročanju na pregled imejte pri sebi številko vaše zdravstvene izkaznice, ter zadnje tri številke elektronske napotnice.

 

SAMOPLAČNIŠKI PREGLEDI

Naročanje na samoplačniške preglede je možno na  01/433-2004 ali pa 031 360 000

 

 

 

Na kratko o nas

Spoštovani! Lepo pozdravljeni na spletni strani specialistične ortopedske ambulante ULTRAMEDICA, ki jo vodi prim. Rasto STOK, dr. med., specialist ortoped z več kot tridesetletnimi izkušnjami na področju ortopedije in športne medicine. Ordinacija ima koncesijo za ambulantno ortopedijo, torej sprejemamo na ortopedske preglede in zdravljenje bolnike z napotnico. Omogočamo vam tudi samoplačniške ambulantne preglede, s čimer vam omogočimo, da do obravnave pridete čim hitreje, ko jo potrebujete.

Samoplačniško nudimo tudi zdravljenja, ki jih zdravstvena zavarovalnica ne krije. V ambulanti vam nudimo celovito ortopedsko specialistično obravnavo – diagnostiko bolečin gibal, ultrazvok, zdravljenje z uporabo različnih konzervativnih, ne-operativnih metod ter storitve fizioterapije in rehabilitacije Ob vseh klasičnih možnostih zdravljenja gibal smo vpeljali z dokazi podprto biološko regulativno zdravljenje z injekcijami kolagena in hialuronske kisline, ki ga za čimbolj učinkovito obravnavo bolnikov lahko dopolnjujemo s protibolečinsko in obnovitveno fizioterapijo (visoko energijski laser, diatermija („tecar“)). V primeru potrebe po operativnem zdravljenju vam omogočimo posege, ki jih opravljamo, ali pa vas napotimo k ustreznim specialistom. Na ta način našim bolnikom omogočamo celostno najsodobnejšo terapevtsko obravnavo z namenom celjenja poškodovanih ali starostno spremenjenih tkiv gibal ter preprečevanja ali zaviranja napredovanja bolezni gibal.