• slidebg1

Specialistična ortopedska ambulanta ULTRAMEDICA

Lepo pozdravljeni na naši spletni strani.

Aktualno & Obvestila

Nova fizioterapevtska storitev: Trakcija

Od danes naprej, vam v okviru fizioterapije omogočamo zdravljenje težav in bolečin v hrbtu s pomočjo trakcijske...

Preberi več

Nemoteno delo v času zdravniške stavke

Vsi naročeni termini veljajo še naprej, saj delo pri nas poteka nemoteno

Preberi več

 

KONCESIJSKI PREGLEDI

Naročanje na preglede z napotnico je možno vsak delovnik od 08:00 do 13:00 na številko 01/433-2004 ali 031/334-333

Pri naročanju na pregled imejte pri sebi številko vaše zdravstvene izkaznice, ter zadnje tri številke elektronske napotnice.

 

SAMOPLAČNIŠKI PREGLEDI

Naročanje na samoplačniške preglede je možno na  01/433-2004 ali pa 031 360 000

 

 

 

Na kratko o nas

Spoštovani! Lepo pozdravljeni na spletni strani specialistične ortopedske ambulante ULTRAMEDICA, ki jo vodi prim. Rasto STOK, dr. med., specialist ortoped z več kot tridesetletnimi izkušnjami na področju ortopedije in športne medicine. Ordinacija ima koncesijo za ambulantno ortopedijo, torej sprejemamo na ortopedske preglede in zdravljenje bolnike z napotnico. Omogočamo vam tudi samoplačniške ambulantne preglede, s čimer vam omogočimo, da do obravnave pridete čim hitreje, ko jo potrebujete.

Samoplačniško nudimo tudi zdravljenja, ki jih zdravstvena zavarovalnica ne krije. V ambulanti vam nudimo celovito ortopedsko specialistično obravnavo – diagnostiko bolečin gibal, ultrazvok, zdravljenje z uporabo različnih konzervativnih, ne-operativnih metod ter storitve fizioterapije in rehabilitacije Ob vseh klasičnih možnostih zdravljenja gibal smo vpeljali z dokazi podprto biološko regulativno zdravljenje z injekcijami kolagena in hialuronske kisline, ki ga za čimbolj učinkovito obravnavo bolnikov lahko dopolnjujemo s protibolečinsko in obnovitveno fizioterapijo (visoko energijski laser, diatermija („tecar“)). V primeru potrebe po operativnem zdravljenju vam omogočimo posege, ki jih opravljamo, ali pa vas napotimo k ustreznim specialistom. Na ta način našim bolnikom omogočamo celostno najsodobnejšo terapevtsko obravnavo z namenom celjenja poškodovanih ali starostno spremenjenih tkiv gibal ter preprečevanja ali zaviranja napredovanja bolezni gibal.