Predstavitev

V ambulanti vam nudimo celovito ortopedsko specialistično obravnavo - diagnostiko bolečin gibal, ultrazvok, zdravljenje z uporabo različnih konzervativnih, ne-operativnih metod ter storitve fizioterapije in rehabilitacije

Omogočamo vam tudi samoplačniške ambulantne preglede, s čimer vam omogočimo, da do obravnave pridete čim hitreje, ko jo potrebujete.

Ordinacija ima koncesijo za ambulantno ortopedijo, torej sprejemamo na ortopedske preglede in zdravljenje bolnike z napotnico.

Samoplačniško nudimo tudi zdravljenja, ki jih zdravstvena zavarovalnica ne krije.

V primeru potrebe po operativnem zdravljenju vam omogočimo posege, ki jih opravljamo, ali pa vas napotimo k ustreznim specialistom.

Ob vseh klasičnih možnostih zdravljenja gibal smo vpeljali z dokazi podprto biološko regulativno zdravljenje z injekcijami kolagena in hialuronske kisline, ki ga za čimbolj učinkovito obravnavo bolnikov lahko dopolnjujemo  s protibolečinsko in obnovitveno fizioterapijo (visoko energijski laser, diatermija tecar").

Na ta način našim bolnikom omogočamo celostno najsodobnejšo terapevtsko obravnavo z namenom celjenja poškodovanih ali starostno spremenjenih tkiv gibal ter preprečevanja ali zaviranja napredovanja bolezni gibal.