Ukrepi v zvezi s COVID-19

Zaradi razsajanja COVID-19 bolezni, vas prosimo, da si dobro preberete navodila kako se ravnati ob prihodu v ambulantne prostore

 

 

 

1. Maske so obvezne, kot tudi njihova pravilna uporaba!

 

2. Pred vstopom v prostore ordinacije si je obvezno treba razkužiti roke

 

3. Vstop v ambulantne prostore je možen samo 5 minut pred pregledom. V kolikor boste prezgodnji, boste primorani počakati v avli ali pa zunaj hotela. Kakršnokoli zadrževanje na hodniku pred ordinacijo in čakalnico je prepovedano!

 

4. V kolikor imate s seboj drugo osebo kot spremstvo, mora slednja počakati ali v avli hotela ali pa pred hotelom, nikakor pa ne v čakalnici ali pa na hodniku pred ambulantnimi prostori. V kolikor je na pregled naročena mladoletna ali pa nepokretna oseba, lahko oseba, ki jo spremlja, počaka v čakalnici. 

 

5. Če izkazujete kakršnekoli znake oziroma simptome Covid-19 bolezni(Suh kašelj, poln nos, prehlad, bolečine v grlu, povišana telesna temperatura, izguba vonja ali okusa ter slabo počutje) potem to sporočite po telefonu in NE hodite v prostore ambulante! V tem primeru vam bo določen nov najhitrejši datum pregleda. 

 

6. V čakalnici vzdržujte primerno razdaljo

 

7. Kakršnokoli nespoštovanje teh pravil bo imelo za posledico zavrnitev vstopa v ambulantne prostore ter odpoved napovedanega pregleda!

 

 Hvala za razumevanje